Max van Wijnen fotografie Logo Max van Wijnen fotografie Logo

Fotoshoot

Portretfotografie is mijn passie
het liefst buiten in de natuur bij natuurlijk licht

Kinderfotografie

Kleine kinderen worden snel groot. Dat maakt het des te leuker deze mooie periode vast te leggen op een mooie foto. Een kinderfotoshoot vergt wat meer tijd dan normaal maar samen zorgen we voor die leuke glimlach of relaxte houding van je meest waardevolle bezit.

Bekijk kinderfotoshoot

Familiefotografie

Met het hele gezin een mooie fotoserie laten maken? Natuurlijk denk ik graag mee met jullie wensen. Ook goed te combineren met individuele portretten of kinderfoto's. Voor het beste resultaat bespreken we vooraf de wensen, maar ook op locatie ben ik flexibel en zijn alle wensen bespreekbaar.

Bekijk familiefotoshoot

Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger en wilt hier een mooie herinnering aan over houden? Maak mooie zwangerschapsfoto's van jou je buik, maar ook de aanstaande vader mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. De beste periode van voor het maken van zwangerschapsfoto's is rond de 33 weken zwangerschap.

Bekijk zwangerschapsfotoshoot

Portretfotografie

Een mooi portret voor jezelf of voor een ander. Of een profielfoto voor socialmedia, zoals Facebook, Instagram of Twitter. Ook een zakelijk portret is uiteraard mogelijk voor je eigen website of voor op LinkedIn.

Bekijk portretfotoshoot

Loveshoot

Een mooi portret voor jezelf of voor een ander. Of een profielfoto voor socialmedia, zoals Facebook, Instagram of Twitter. Ook een zakelijk portret is uiteraard mogelijk voor je eigen website of voor op LinkedIn.

Bekijk portretfotoshoot

Laat je foto's afdrukken op de hoogste kwaliteit

Afdrukservice

Als alle foto's nabewerkt zijn ontvang je van mij een downloadlink waar je alle bestanden digitaal kunt downloaden. Maar je foto's komen natuurlijk nog beter tot zijn recht wanneer je ze af laat drukken. Dat kun je zelf doen, maar geheel door mij laten verzorgen kan ook. De voordelen van foto's door mij af laten drukken op een rijtje
 • De allerbeste kwaliteit

  De foto's worden op de hoogste kwaliteit afgedrukt met gekalibreerde apparatuur. Dat betekend dat bijvoorbeeld de kleurtinten en schaduwdieptes precies zo zijn, zoals bedoelt door mij tijdens de nabewerking. Je foto's komen helemaal tot leven.

 • Bespaar tijd

  Door het uithanden geven van deze stap, bespaar je simpel tijd die je aan veel leukere dingen kunt besteden.

 • Keuze uit diverse maten en soorten

  Je kunt je foto's af laten drukken op :

  1. Fotopapier (glans of mat)
   Bekijk hier de maten en prijzen
  2. Plexiglas (glans of mat)
   Bekijk hier de maten en prijzen

 • Eenvoudig bij jou thuis geleverd, of op te halen bij mij in Noordwijk

  Voor de levering van je foto's heb je twee keuzes.

  1. Direct thuis geleverd via de post
   Je foto's worden aan huis geleverd.
  2. Afhalen bij mij in Noordwijk
   Kom je uit de omgeving Noordwijk en haal je de foto's liever zelf bij mij op? Dat is ook geen probleem. Je betaalt dan geen verzendkosten. Afhalen bij mij is alleen mogelijk op afspraak.