Portret Fotoshoot

Mooie portret foto's laten maken in de studio of op locatie. Gewoon voor je zelf, de familie, of een zakelijk portret.

Portret Fotoshoot

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor mooie portretfoto`s. Bijvoorbeeld voor een LinkedIn profielfoto of voor op je website. Zowel zakelijke portretfoto`s als foto`s met een prive uitstraling, alles is mogelijk.
Portret Fotoshoot

Zakelijke portret foto's laten maken

Voor bedrijven kan ik op locatie komen om portretfoto’s te maken van de medewerkers. Dat kunnen geposeerde profielfoto’s zijn van individuele medewerkers. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om foto’s van de medewerkers op hun werkplek in actie te maken. Indien er voldoende ruimte beschikbaar is kan ik mijn mobiele studio meenemen en kunne de medewerkers in een studio setting gefotografeerd worden. Foto’s kunnen gebruikt voor Microsoft Teams, de website, social media posts, de werken-bij website noem maar op.

Boek je miniportret shoot in de studio in Leiden

Regelmatig organiseer ik miniportret shoots in mijn studio in Leiden. Deze minishoots maken het mogelijk om tegen een klein tarief (€69 euro) proffesionele portret foto's te laten maken. Tijdens de sessie van maximaal 30 minuten maken we de mooiste foto's voor bijvoorbeeld Linkedin, Whatsapp of je website. Maar het is natuurlijk niet veplicht om de foto's voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Een mooi portret voor thuis mag natuurlijk ook. Tijdens de shoot kies je direct de foto's die je graag zou willen hebben. Er zitten 2 digitale foto's bij de prijs inbegrepen. Let bij het kiezen van het moment op het type achtergrond, je kunt op dit moment kiezen tussen een witte en een zwarte achtergrond. Het type achtergrond staat aangegeven bij het tijdstip. Kom je ook gezellig langs voor mooie foto's? Reserveer dan nu jouw moment door een tijdstip aan te klikken in onderstaande agenda.

Jouw portret in de fotostudio in Leiden

Voel je welkom in mijn fotostudio in Leiden. Naast fotoshoots op locatie is het ook mogelijk je portretfoto in mijn studio in Leiden te maken. Een studioportret heeft weer een andere uitstraling dan portretfoto’s gemaakt op een buitenlocatie. Beiden zijn mooi, en beiden hebben zo z’n eigen voordelen. In de studio kies je gemakkelijk zelf je achtergrondkleur, kunnen we meer spelen met het licht en zijn we natuurlijk onafhankelijk van het weer. Wat natuurlijk erg fijn is. Daarnaast biedt de fotostudio meer privacy en is er een aparte ruimte aanwezig waar je je om kunt kleden indien je meerdere setjes kleding meebrengt.

Boek nu je portret fotoshoot in de studio

De mooiste belichting

Dit is informatie over belichting.

Mooie portret foto`s laten maken

Voorbereiding op de fotoshoot

Samen bespreken we eerst jouw wensen, zodat we de juiste sfeer over kunnen brengen in de foto. Ben je meer op zoek naar een zakelijke uitstraling voor je portret foto’s of wil je een leuke portretfoto laten maken om cadeau te doen in de familie? Alles is mogelijk. Vervolgens zoeken we samen naar de juiste locatie, misschien heb je zelf al een mooi idee? Het tijdstip van de dag kan bepalend zijn voor het licht op de gekozen locatie, dus houden we hier rekening mee bij het plannen van de fotoshoot. Zo gaan we samen opzoek naar het beste resultaat. Het is natuurlijk ook mogelijk een los portret te maken tijdens een andere shoot, bijvoorbeeld een familieshoot.

basic

basic

139
  • 5 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download
deluxe

deluxe

189
  • 10 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download
premium

premium

229
  • 15 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download

Voorbeeldfoto's

Bekijk enkele voorbeelden van mijn portretfotoshoots in mijn portfolio.