Max van Wijnen fotografie Logo Max van Wijnen fotografie Logo

Prijzen voor een fotoshoot

Boek je bij mij een fotoshoot dan heb je keuze uit 3 opties. Ik heb er voor gekozen mijn prijzen toegankelijk te houden voor iedereen. Je kunt al een mooie fotoshoot boeken voor maar 79 euro.

Er zijn geen verschillen tussen de diverse fotoshoots. En zwangerschapsshoot kost dus niet meer of minder dan een kinderfotoshoot. Ook hanteer ik geen prijzen per tijd op locatie omdat ik het belangrijk vind dat we niet haasten en dat er een ontspannen sfeer is. Passen jouw wensen toch niet helemaal binnen deze 3 opties? Laat het me even weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Prijzen Fotoshoots

Fotoshoot #1

5 foto's digitaal
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
€ 79

Fotoshoot #2

10 foto's digitaal
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
€ 129

Fotoshoot #3

15 foto's digitaal
Hoge kwaliteit nabewerkt
Volledige resolutie
€ 179

Cadeaubon

Kies een bedrag
of
Kies een fotoshoot
€ ...

Kies kwaliteit boven kwantiteit

Ik ben erg kritisch op mijn eigen werk en streef altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Dit is dan ook zeker terug te zien in het nabewerkingsproces en daarmee ook in het eindresultaat. Bij elke foto die je van mij krijgt kun je er dan ook vanuit gaan dat deze met zorg is nabewerkt. Het is hierdoor voor mij niet haalbaar de enorme aantallen foto's te leveren die soms elders worden aangeboden. Kies je voor mij, dan kies je voor kwaliteit.

Portret Noordwijk
Portret Noordwijk

Bestel de Max van Wijnen Fotografie Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau voor vrienden of familie? Geef de Max van Wijnen Fotografie cadeaubon. De waardebon is naar wens in te zetten. Zo kun je zelf een bedrag bepalen of er voor kiezen iemand een complete fotoshoot cadeau te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Heb je een vraag?
Neem contact op via WhatsApp