Zwangerschaps fotoshoot

De mooiste zwangerschapfotografie om deze bijzonder tijd vast te leggen. In de studio komen we tot de mooiste en dierbaarste foto's

Zwangerschaps fotoshoot

Ben je zwanger en wil je graag mooie zwangerschapsfoto's laten maken? Ik help je er graag bij! Je bent van harte welkom in mijn fotostudio in Leiden of op een willekeurige andere locatie. Zwangerschapsfotografie is heel persoonlijk en iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Daarom vind ik het belangrijk om voorafgaand aan de fotoshoot alvast een contact moment te hebben om je wensen te bespreken. Zo weet jij wat je kunt verwachten en weet ik wat ik voor je kan betekenen.
Zwangerschaps fotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot in de studio

Zwangerschaps fotoshoot in mijn studio in Leiden

De mooiste zwangerschapsfoto's maken we in de studio. In de fotostudio hebben we alle apparatuur, ruimte en privacy om jouw zangerschap prachtig vast te leggen. In de studio zijn de mogelijkheden eindeloos, zo kunnen we varieren met achtergrond kleuren, belichting en is er een ruimte aanwezig waar je je om kunt kleden.

Zwangerschapsfotoshoot op locatie

Zwangerschaps fotoshoot op locatie

Kies je liever voor een buiten locatie? Dat kan natuurlijk ook! Ook buiten zijn er veel mogelijkheden om een mooie zwangerschapsfotoshoot te doen. Denk aan zonsondergang op het strand, het bos of misschien wel gewoon in je eigen huis. Alles is mogelijk.

De mooiste zwangerschapsfoto's laten maken

De beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot is zo rond de 33e week van je zwangerschap. Boek je zwangerschapsfotoshoot dus tijdig om zeker te weten dat ik rond die tijd ook een plekje beschikbaar heb. Vergeet niet je partner of kinderen ook mee te nemen, we maken natuurlijk ook graag wat foto`s van het hele gezin.

Jouw zwangerschaps fotoshoot in de fotostudio in Leiden

Jouw zwangerschaps fotoshoot in de fotostudio in Leiden

Voel je welkom in mijn studio in Leiden. Na ons eerste contact moment weet ik wat jouw wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Zo bereid ik alvast de studio voor met de juiste achtergrondkleur en het licht zo goed mogelijk afgesteld. Afhankelijk van het pakket dat je kiest is het mogelijk meerdere keren kleding te wisselen. Hier is een ruimte voor aanwezig in de studio. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ook de achtergrond wijzigen. Het leuke van de studio is dat alles mogelijk is voor wat betreft licht, achtergronden en creativieit. Heb je ergens een foto gezien zoals je hem graag zou willen hebben of heb je andeere specifieke wensen? Laat het me even weten, alles kan! De fotostudio bevindt zich in Leiden en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk de fotos
Zwangerschaps fotografie op locatie

Zwangerschaps fotografie op locatie

Ik fotografeer graag in het bos, op het strand of in de duinen maar Noordwijk heeft natuurlijk ook andere mooie plekken te bieden. Locaties zijn ook afhankelijk van het weer en spreken we samen af. Misschien heb je zelf wensen? Op dit moment fotografeer ik in de Bollenstreek. Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk en Leiden. Locaties buiten de Bollenstreek of de Randstad zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Bekijk de fotos
basic

basic

139
  • 5 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download
deluxe

deluxe

189
  • 10 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download
premium

premium

229
  • 15 Foto's
  • Hoge kwaliteit nabewerkt
  • Digitale download

Voorbeeldfoto's

Bekijk enkele voorbeelden van zwangerschapsfotoshoots in mijn portfolio. Zwangerschapsfotoshoot zijn natuurlijk heel persoonlijk. In de studio is vrijwel alles mogelijk. Heb je voorkeuren die je niet zo zeer op mijn website tegenkomt? Laat het gerust weten, er is van alles mogelijk!