Fotoshoot Noordwijk

Noordwijk biedt prachtige locaties voor de mooiste fotoshoot. Kom naar het bos, het strand of een andere locatie, in Noordwijk maken we mooie foto's

Fotograaf in Noordwijk

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Noordwijk? Als portretfotograaf fotografeer ik op locatie in Noordwijk en omgeving en heb ik een studio in Leiden. Of je nu op zoek bent naar een prachtige zwangerschapsfotoshoot, een leuke familiesessie, een romantische loveshoot of professionele profielfoto's voor LinkedIn, bij mij ben je aan het juiste adres.

Als portretfotograaf werk ik graag op locatie, maar je bent ook van harte welkom in mijn studio in Leiden. Noordwijk en omgeving bieden diverse mooie fotolocaties, zoals het bos en het prachtige strand van Noordwijk met de zee en de duinen. Maar ook de Amsterdamse Waterleiding Duinen zijn in de buurt. Samen vinden we de perfecte locatie voor jouw of jullie fotoshoot.

Ik sta altijd open voor nieuwe idee├źn en uitdagingen. Dus als je een ander leuk idee hebt voor een fotoshoot dan je terug vind op mijn website, laat het me gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Dus heb je zin in een leuke onstspannen shoot met mooie resultaten? Boek mij als jouw fotograaf in Noordwijk en neem contact met me op.

Bekijk welke fotoshoots er mogelijk zijn in Noordwijk

Fotoshoot locaties in Noordwijk

Een mooie locatie voor een fotoshoot in Noordwijk is het Leeuwenhorstbos. Ik kom hier graag vanwege de mooie plekjes en paden. Er is altijd wel een plekje te vinden waar het licht mooi is. Het bos is niet te groot waardoor we niet ver hoeven te lopen, maar toch biedt het alle mogelijkeheden voor een mooie fotoshoot.
Fotoshoot locaties in Noordwijk

De juiste voorbereiding voor een perfecte familieshoot

Andere locaties voor een fotoshoot in Noordwijk

Voor portretten zijn natuurlijk alle locaties mogelijk. Een groene, bosrijke omgeving biedt een sfeervolle achtergrond, maar ook het strand en de duinen kunnen een mooie locatie zijn. Heb je zelf wensen? Laat het me weten! Ik fotografeer momenteel in de Bollenstreek. Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk en Leiden. Locaties buiten de Bollenstreek of de Randstad zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Veelgestelde vragen over fotoshoots in Noordwijk

Wat kost een fotoshoot in Noordwijk

De kosten voor een fotoshoot in Noordwijk varieren per type fotoshoot. De prijzen staan daarom aangegeven op de fotoshoot pagina. Een fotoshoot kan al vanaf 139 euro.

Hoelang duurt een fotoshoot in Noordwijk

De duur van een fotoshoot is een beetje afhankelijk van het type fotoshoot en de eventuele grootte van de groep. Maar gemiddeld genomen duurt een fotoshoot ongeveer 30 tot 60 minuten.

Kan ik ook een fotoshoot in Noordwijk in het weekend boeken?

Jazeker, de meeste fotoshoots die geboekt worden vinden in het weekend plaats. Dat is dus zeker mogelijk.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Samen plannen we een datum en locatie in voor de fotoshoot. Na afloop maak ik een voorselectie van alle gemaakte foto's. Deze zijn in een afgeschermd gedeelte van mijn website te bezichtigen. Als je je favorieten foto's gekozen hebt, ga er mee aan de slag en heb ik ze binnen 2 weken gereed als digitale download.

Wat doen we bij slecht weer tijdens de fotoshoot?

In de dagen voor de fotoshoot houden we het weer goed in de gaten. Regen en harde wind kunnen een spelbreker zijn. Bewolking is geen probleem en kan juist een positieve invloed zijn. Als het weer slecht is verplaatsen we de fotoshoot, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn studio in Leiden.

Hoeveel foto's worden er gemaakt tijdens de fotoshoot?

Ik bied 3 pakketten aan (5, 10, 15 foto's). Uiteraard is het ook mogelijk om meer foto's buiten een pakket af te nemen, deze kosten 15 euro per stuk. Tijdens de fotoshoot maak ik veel meer foto's dan dat. Na afloop van de shoot maak ik een voorselectie aan foto's welke ik plaats op een afgeschermd deel van mijn website. Hier kies je zelf je favorieten foto's uit. Na 2 weken ontvang je de gekozen foto's nabewerkt als digitaal bestand.